Moździerz i tłuczek Ø 100 mm, gładka powierzchnia
261,30 zł*
Ilość | Cena jednostkowa |
---|---|
Do 2 |
261,30 zł*
|
Do 4 |
248,25 zł*
|
Do 9 |
235,15 zł*
|
Od 10 |
222,10 zł*
|
Informacje dot. produktu "Moździerz i tłuczek Ø 100 mm, gładka powierzchnia"
Jednostki opakowaniowe: Możliwość zamówienia od 1 sztuki.
Ceny dla dużych zamówień: Skontaktuj się z nami i poproś o spersonalizowaną cenę..Opis: Moździerz i tłuczek o gładkiej powierzchni jest używany głównie do robienia maści lub kremów oraz do przygotowywania leków z olejkami eterycznymi. Gładka powierzchnia sprzyja również łatwemu i dokładnemu czyszczeniu.
Moździerz o chropowatej powierzchni jest zalecany do kruszenia (mielenia) sproszkowanych substancji stałych.
Jakość: Z wylewką. Grube ścianki naczynia sprawiają, że moździerz jest bardzo stabilny i wytrzymały. Wykonany z przezroczystego, żaroodpornego szkła laboratoryjnego (borokrzemian 3.3) o doskonałej jakości laboratoryjnej. Odporny na ciepło i zimno, odporny na prawie wszystkie agresywne substancje, a zatem nadaje się również do napełniania gorącymi lub zimnymi płynami.
pJune 24, 2024 10:52
zaprawa o gładkiej powierzchni
Szczerze mówiąc, nie miałem wcześniejszego doświadczenia z moździerzem. Po prostu szukałem pojemnika, w którym mógłbym zmiażdżyć przyprawy i rozpuścić lub włączyć je w oleju. Szczególnie podoba mi się fakt, że spód kubka i tłuczek są wyjątkowo odporne na poślizg i lepkie, dzięki czemu składniki się nie zsuwają.
Waga w gramach: | 456 g |
---|---|
Wysokość: | 75 mm |
Ø zewnętrzna maksymalna mm: | 100 mm |
Ø zewnętrzny minimalny mm: | 60 mm |
Waga w gramach: | 456 g |
---|---|
Wysokość: | 75 mm |
Ø zewnętrzna maksymalna mm: | 100 mm |
Ø zewnętrzny minimalny mm: | 60 mm |
Zaloguj się
24 czerwca 2024 10:52
zaprawa o gładkiej powierzchni
Szczerze mówiąc, nie miałem wcześniejszego doświadczenia z moździerzem. Po prostu szukałem pojemnika, w którym mógłbym zmiażdżyć przyprawy i rozpuścić lub włączyć je w oleju. Szczególnie podoba mi się fakt, że spód kubka i tłuczek są wyjątkowo odporne na poślizg i lepkie, dzięki czemu składniki się nie zsuwają.